Nyitva tartás

 

 

Hétfő - Vasárnap
Uszoda
08:00 - 20:00
Élményfürdő
09:00 - 20:00
Szaunapark
10:00 - 19:30
Masszázsok
08:30 - 20:00
A'la Carte Étterem
09:00 - 17:00
Önkiszolgáló étterem
09:00 - 20:00

Fontos információk

- Élményfürdő jegyeink megvásárlásával az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: öltözőszekrény, külső*- és belső élménymedence, úszó- és tanmedence, termál pihenőmedence, jacuzzik és csúszdák* használata. 
*Külső medence és kék csúszda téli időszakban üzemen kívül.

- Nyugágyaink használata ingyenes, melyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

- Meleg étel rendelés az önkiszolgáló étteremben 11.30-19.00 óráig lehetséges.

- A fürdő területén belül, a vendéglátóegységekben nem készpénzzel, hanem kizárólag belépőórájukkal tudnak fizetni. A fogyasztás ellenértéke az órára kerül terhelésre, mely pénzügyi rendezésére kilépéskor kerül sor. Az óra épségéért és azon rögzített fogyasztásokért fürdővendégeink teljes anyagi 
felelősséggel tartoznak.

- Kedvezményes jegyeink esetében a kedvezményre való jogosultságot igazoló igazolvány bemutatása szükséges a jegy megvásárlásához. (nyugdíjas-, és diákjegy)

- Szentgotthárdi lakosok hétfőtől vasárnapig 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg bármelyik élményfürdő illetve élményfürdő & szaunapark belépőjegyet. A kedvezmény igénybe vételéhez minden esetben személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása szükséges. 

- Fürdőnk a GYSEV Zrt. partnere: aki menettérti kedvezményes GYSEV menetjeggyel érkezik hozzánk, 20% kedvezményt kap az egész napos fürdőbelépőkből. Részletek a www.gysev.hu oldalon.

- Az időkorlátos jegyeknél (2 illetve 4 órás jegy) az időtartam túllépése esetén pótdíj fizetendő, melynek összege az adott jegyfajta alatt található.

- A fürdő hirdetéseiben található kedvezményre jogosító kuponok az egész napos, teljes árú élményfürdő (3500 Ft) és élményfürdő & szaunapark (5200 Ft) jegyekre használható fel. A kupon más kedvezményekkel nem vonható össze. Egy kupon egy fő részére nyújt kedvezményt.

- Egész évben, aki születésnapján látogat el fürdőnkbe, annyi százalék engedményt kap belépőjegye árából, ahányadik születésnapját ünnepli. (igazolvány bemutatása szükséges)

- Szaunaparkunk szolgáltatásai kizárólag fürdőbelépővel együtt vehetők igénybe.

- Termálvizünk: Nátrium-hidrogénkarbonátos, CO2-t tartalmazó termálvizünk elősegítheti a mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedések kezelését, sportsérülések utókezelését, jótékony hatással lehet neurológiai panaszok valamint érrendszeri rendellenességek kezelésére, izomlazító fürdésre. 
Enyhítheti a kopásos ízületi megbetegedések, gerincproblémák okozta panaszokat, hatékony kiegészítője lehet a különböző fizioterápiás és reumatológiai kúráknak.

Cím: 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A

Telefon: +36/94/554-324

Fax:+36/94/554-325

Recepció: +36/94/553-553

E-mail: